Τιμολόγηση εργασιών

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εμείς, που εργαζόμαστε στο Μεταφραστικό Γραφείο “ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ” ΚΑΒΑΛΑΣ συνεχώς κατά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης και ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας -εταιρικούς και ιδιώτες- αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις των καιρών αλλά και τις ανάγκες των πελατών μας για ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με παράλληλη διατήρηση του κόστους σε λογικά επίπεδα. Επίσης, συνειδητοποιούμε τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχει η χρήση του διαδικτύου και ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας στη χρήση του.

Στα πλαίσια αυτά, αποφασίσαμε να παρέχουμε  σημαντικές εκπτώσεις που ξεκινάνε από 10% επί των τιμών μας για παραγγελίες που πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται online

Η έκπτωση 10% επί των τιμών μας για κάθε είδους εργασία (μετάφραση, ζωντανή διερμηνεία, επιμέλεια κειμένων και διορθώσεις, υποτιτλισμός κλπ.) παρέχεται άμεσα με την ολοκλήρωση μιας online παραγγελίας, η οποία μπορεί να γίνει μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα μας https://metafrasikavala.com/home-el/contact-el/  μέσω του e-mail μας info@metafrasikavala.com ή μέσω της σελίδας μας στο facebook https://www.facebook.com/metafrasikavala Στην προσφορά μας που θα γίνεται για κάθε εργασία, θα αναφέρεται ρητά η αρχική και η τελική τιμή της εργασίας μετά την έκπτωση 10%.

Η Διεύθυνση, το προσωπικό και οι συνεργάτες του Μεταφραστικού Γραφείου “ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ” ΚΑΒΑΛΑΣ, δεσμευόμαστε για την ποιοτική παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών στις όσο το δυνατόν φιλικότερες τιμές για τους πελάτες μας, μετά από 11 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας του γραφείου μας. Η προσφορά αυτή αποτελεί το μεγάλο μας ευχαριστώ για τη συνεχή και μακρόχρονη εμπιστοσύνη και εκτίμησή σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους!

  • Στο μεταφραστικό γραφείο “ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ” καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για φιλική και οικονομική τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες όλης της κλίμακας των πελατών μας, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με τη διατήρηση λογικών και φιλικών τιμών, αποδίδει αυτό που διεθνώς ορίζεται ως value for moneyπραγματική αξία για τα χρήματα των πελατών μας.

Η τιμολόγηση των μεταφραστικών εργασιών είναι μια σύνθετη διαδικασία και εξαρτάται από πλήθος παραγόντων. Βάση της τιμολόγησης αποτελεί ο όγκος της εργασίας, όπως αυτός εκφράζεται σε αριθμό λέξεων του πρωτοτύπου κειμένου. Συμβατικά ως “μεταφραστική σελίδα” ορίζεται διεθνώς ο αριθμός των 250 λέξεων του αρχικού κειμένου, η οποία αποτελεί και την ελάχιστη, βασική χρέωση του γραφείου μας για οποιαδήποτε μεταφραστική εργασία. Από εκεί και πέρα εισέρχονται πολλοί και διάφοροι παράγοντες για τον καθορισμό της τελικής τιμής μιας μεταφραστικής εργασίας, όπως η σπανιότητα του γλωσσικού ζεύγους, η ύπαρξη εξειδικευμένης ορολογίας στο κείμενο (π.χ. ιατρική, τεχνική, νομική ορολογία), το χρονικό περιθώριο ολοκλήρωσης, οι ειδικές απαιτήσεις μορφοποίησης (π.χ. σύνθετοι πίνακες, διαγράμματα κλπ.). Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι εντελώς διαφορετική είναι η τιμολόγηση μιας μεμονωμένης εργασίας λιανικής απ’ ότι η τιμολόγηση πολυσέλιδων μεταφραστικών εργασιών, μεγάλου όγκου εγγράφων ή μακρόχρονης σταθερής συνεργασίας. Το μεταφραστικό μας γραφείο παρέχει σημαντικές εκπτώσεις σε πελάτες με μεγάλο όγκο εργασιών ή μακροχρόνιας, σταθερής συνεργασίας, οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν το μισό της αρχικής τιμής. Παρόμοιες αρχές διέπουν και την τιμολόγηση της επιμέλειας και διόρθωσης κειμένων και της μετάφρασης και τοπικοποίησης ιστοσελίδων και λογισμικού.

Αντίθετα, οι υπηρεσίες ζωντανής διερμηνείας ή υποτιτλισμού διέπονται από μια εντελώς διαφορετική λογική τιμολόγησης. Βασικός παράγοντας στην αξιολόγηση τέτοιων υπηρεσιών είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ολοκλήρωσή τους, υπολογιζόμενος σε εργατοώρες. Είναι προφανές ότι οι λεπτομέρειες μιας τέτοιας αξιολόγησης είναι αδύνατο να περιγραφούν στα πλαίσια μιας σύντομης παρουσίασης.

Επιπλέον χρεώσεις προστίθενται για εργασίες στις οποιές είναι απαραίτητη η νομική επικύρωση της μετάφρασης ή του εγγράφου. Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να υπολογίζεται μια εύλογη νομική αμοιβή και τα λοιπά έξοδα, όπως τα επικυρώσιμα χαρτόσημα. Οι περιπτώσεις αυτές είναι λίγες και συγκεκριμένες, περιγράφονται από το Νόμο και αφορούν κυρίως δημόσια έγγραφα και συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες (π.χ. διαδικασία πολιτογράφησης, βίζες και άδειες διαμονής, δικαστικά έγγραφα, αναγνώριση ξένων πτυχίων, συμμετοχή σε διαδικασίες ΑΣΕΠ). Εάν υπάρχει ανάγκη νομικής επικύρωσης, θα σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα.

Αυτό είναι μόνον ένα γενικό περίγραμμα της διαδικασίας τιμολόγησης των εργασιών που παρέχει το γραφείο μας. Για να έχετε μια ακριβή και συγκεκριμένη εικόνα για τη δική σας, προσωπική περίπτωση, παρακαλούμε αποστείλτε μας ηλεκτρονικά την εργασία σας είτε ανεβάζοντάς τη στον ιστότοπό μας, είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης info@metafrasikavala.com  Το γραφείο μας δεσμεύεται ότι θα σας απαντήσει σε πολύ σύντομο χρόνο την ίδια εργάσιμη ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εάν πρόκειται για αργία. Επίσης, δεσμευόμαστε ρητά για την αυστηρή τήρηση εχεμύθειας και του απορρήτου των κειμένων σας.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία σας. Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση όλης της κλίμακας των πελατών μας, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας και την τιμολόγησή μας στις δικές τους προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες.